Hansa Green Tour 2018

Van 5 – 9 juni 2018 vindt de 9e editie van de Hansa Green Tour plaats, de jaarlijkse internationale netwerktour voor duurzaamheidsprofessionals van Nederland naar Duitsland en Denemarken. Ook deze 9e editie rijden we weer met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen (bijv. waterstof of groengas) langs diverse interessante duurzame initiatieven en netwerkbijeenkomsten in de ‘Hansa’ regio in Noordwest Europa.

De start is dit jaar op dinsdagavond in Amsterdam met een kickoff netwerkdiner. Woensdag 6 juni vertrekken we voor een route via Groningen, Bremen, Hamburg en Jardelund naar de eindbestemming het duurzame Deense eiland Æro. Onderweg bezoeken we o.a. de Energie Bunker in Hamburg, de grootste batterij van Europa van 50MW gebouwd door Eneco ism Mitsubishi, rijden we met de nieuwste elektrische auto’s en krijgen we een rondleiding op de nieuwe elektrische veerboot van Æro. Met een 4,4 MW batterij en volautomatisch snellaadsysteem waarmee de boot in 15 minuten weer vol genoeg is voor de volgende overtocht. Geweldig om te zien hoe hard deze duurzame nieuwe ontwikkelingen nu gaan! Ook iets voor jou?

Stap ook in en rij mee om duurzame technologie te promoten en contacten te leggen in de Hansa regio!

Wie rijden er mee?

Deelnemende bedrijven en organisaties 2018 (status medio april):

Eneco, Provincie Noord-Holland, Technion, De Drie Bronnen, Claessens Erdmann Architecten, Werkplaats de Gruyter, Provincie Groningen, Friesland Lease, OAMKB Amersfoort, Gemeente Leeuwarden, Enexis, Duidelijk.nl, Martijn Heemstra Fotografie, Bundesverband Wind Energie Hamburg, Hamburg Energie, Renewable Energy Agency Schleswig Holstein, Landkreis Emsland, …

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, inschrijvingen sluiten medio mei dus als je mee wilt schrijf dan snel in!

 

Kosten

Deelnamekosten: € 1995,- per persoon (excl. BTW)

Prijs is inclusief hotelovernachtingen, diners, excursies, veerbootovertocht, auto-assistentie en oplaadmogelijkheden.

Deelnemen? Bel of mail ons

T: 06-55567218

E: info@hansagreentour.com

 

Downloads:

Hansa Green Tour 2018 info flyer

Inschrijvingsformulier Hansa Green Tour 2018