Hansa Green Tours

Met de jaarlijkse Hansa Green Tour, netwerkreis voor duurzaamheidsprofessionals, rijden deelnemers met elektrische en alternatief aangedreven voertuigen langs diverse duurzame initiatieven en netwerkbijeenkomsten in deze regio om duurzame oplossingen te laten zien, om elkaar te inspireren en om van elkaar te leren.

Vanaf 2016 organiseert Hansa Green Tour ook jaarlijks de Winter Edition naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, een handelsmissie naar het grootste duurzame energie evenement van Europa met diverse congressen, een hele grote beurs, matchmaking platform en diverse interessante vakexcursies.

Met de onze Hansa Green Tour Winter Edition reden onze deelnemers de eerste 2 edities 1000 kilometer in 1 dag met elektrische auto’s van Nederland naar Oostenrijk om een statement te maken voor elektrische mobiliteit op de World Sustainable Energy Days. Dit signaal is goed opgepakt. Zo mochten we onze Hansa Green Tour delegatie presenteren en dankzij een goede samenwerking met diverse Oostenrijkse partners staat E-Mobility nu op de goed op kaart en wordt er een apart congres aan gewijd in het programma van de World Sustainable Energy Days. En daar zijn we trots op!