Hansa Green Tour Nieuwjaarsborrel

Hansa Green Tour Nieuwjaarsborrel

Vrijdagavond 10 januari organiseren we de Hansa Green Tour Nieuwjaarsborrel in Amsterdam. Dit jaar verzamelen we om 19.30 uur bij Stromma – Koffiehuis, tegenover de uitgang van het Centraal Station en maken we een avondwandeling langs de prachtige lichtkunstwerken van de 8e editie van het Amsterdam Light Festival. Start van de wandeling is 20.30 uur, dus wees op tijd!

Deelname

Aanmelden voor deelname kan bij Roel Swierenga, bereikbaar op 06-55567218 of door een mailtje te sturen naar info@hansagreentour.com

 

Amsterdam Light Festival

Met de realisatie van meer dan 240 kunstwerken, 7 tentoonstellingen en 5 miljoen bezoekers sinds 2012 is Amsterdam Light Festival uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende lichtkunstfestivals. Naast de organisatie van het jaarlijkse festival en de ontwikkeling van haar internationaal reizende collectie zet de stichting zich het gehele jaar actief in om kennis en expertise te delen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kunstdiscipline.

8e editie: thema DISRUPT!

In deze 8e editie van het Amsterdam Light Festival gebruiken kunstenaars uit de hele wereld licht om je aandacht te trekken, je wakker te schudden of je misschien wel een op andere gedachten te zetten. Sommigen transformeren met hun kunstwerk de bestaande architectuur in de stad, terwijl anderen juist het effect laten zien dat wij als mens hebben op de natuur en het klimaat. In vijf stadsverhalen kijken we ook naar ontregelende gebeurtenissen in de stad: van kraakacties, grootschalige herontwikkeling van de stad, oorlog en rellen.

Looproute

We verzamelen om 19.30 bij Stromma – Koffiehuis, tegenover het Centraal Station. Van hieruit start de wandeling 0m 20.30 uur en lopen we richting NEMO voor de start van de wandelroute. De wandeling is ruim 6 kilometer langs het water van historisch Amsterdam.

Foto: Stromma – Koffiehuis, tegenover het Centraal Station in Amsterdam

 

Info:

Date: 10 January 2020
Time: 19.30 uur - 22.30 uur
Address: Stromma - Koffiehuis CS (tegenover de uitgang van het centraal station)
Place: Amsterdam

Tickets