EV Weekend Oostenrijk

EV Weekend Oostenrijk

Het weekend van 11-13 september organiseren we een kleinschalig Corona-proof EV weekend naar de mooiste bergpassen van Oostenrijk.

Op vrijdag 11 september rijden alle deelnemers op eigen gelegenheid en met eigen elektrische auto naar het Kaiserhof Hotel in Salzburg, dé EV mobility hotspot van Oostenrijk. Hier kunnen we dit weekend ook proefrijden op de nieuwe elektrische Zero motorfietsen. Uiteraard kunnen alle elektrisch rijders hier laden zodat de volgende dag met een volle accu aan de rit door de Alpen kan worden begonnen. Op zaterdag 12 september rijden we dan een prachtige rit over de mooiste bergwegen van Oostenrijk. Van Salzburg via de Dachstein gletsjer en de ‘Treppe ins nichts‘ naar de Grossglockner (hoogste berg van Oostenrijk) en weer terug naar het hotel in Salzburg voor gezamenlijk diner en overnachting.

Zondag 13 september rijdt iedereen op eigen gelegenheid weer naar huis.

Programma in het kort:

  • vrijdag 11-9: heenreis naar Salzburg, overnachting en EV Drivers diner Kaiserhof Hotel
  • zaterdag 12-9: spectaculaire route over prachtige bergwegen en gletsjer landschappen naar Dachstein en Grossglockner
  • zondag 13-9: individuele terugreis

Deelnamekosten:

€ 500,- voor 2 personen op 1 hotelkamer (€ 100,- meerprijs voor een 2e hotelkamer). Prijzen zijn excl BTW.

Deze kosten zijn inclusief 2 overnachtingen in het Kaiserhof Hotel in Salzburg, 2 x diner (incl. drankjes) en programma.

Kosten voor een autobahnvignet in Oostenrijk, tolgelden voor bergpassen en eten/drinken/lunch voor onderweg zijn niet inbegrepen.

Corona-proof:

Alle deelnemers rijden op eigen gelegenheid en met eigen batterij elektrische auto. De diners zullen bij mooi weer buiten op het terras plaatsvinden  zodat iedereen makkelijk voldoende afstand kan houden (warme kleding meenemen). In geval van slecht weer is op beide diner locaties een grote ruimte beschikbaar om binnen op voldoende afstand van elkaar te kunnen eten. Het deelnemersaantal zal worden beperkt tot maximaal 30 personen.

Aanmelding:

Aanmelden voor dit EV Weekend Oostenrijk kan door een mailtje te sturen naar info@hansagreentour.com of te bellen met Roel Swierenga op telefoonnummer 06-55567218

 

Flyer EV Weekend Oostenrijk 11-13 september

Info:

Date: 11-13 September 2020
Time:
Address:
Place: Oostenrijk

Tickets